« Terug

Welbergweg 39-41 HENGELO

Kenmerken

Huurprijs
€ 90,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Type
Kantoorruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
159 m²
Hoofd bestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
na 20012010
Oppervlakte
280 m²

In één van de kantoorvilla's, die zich bevinden in een hof met meerdere soortgelijke villa's aan de Welbergweg, komt op de begane grond alsmede de 1e verdieping ca. 280 m² representatieve kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De villa bestaat uit 3 bouwlagen, de 2e verdieping is verhuurd. De ruimte heeft een praktische indeling, doch kan naar wens aangepast worden. Op eigen terrein zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar behorende bij de begane grond en de 1e verdieping van het object.

Indeling:
Begane grond: entree/ontvangstruimte alsmede ca. 140 m² kantoorruimte.
1e verdieping: diverse afzonderlijke kantoorruimtes, welke desgewenst tot één geheel kunnen worden teruggebracht. (140 m² kantoorruimte).

Bereikbaarheid:
Kantorenpark Westermaat is uitstekend bereikbaar vanwege haar ligging direct aan de op- en afrit van de A1, nabij Hotel Van der Valk. Op eigen terrein zijn parkeervoorzieningen aanwezig.

Voorzieningen:
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- tapijt;
- scheidingswanden;
- pantry;
- toilet;
- jaloezieën;
- mechanische ventilatie.

Huurprijs:
€ 90,- per vierkante meter per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
€ 285,41 per maand te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.