« Terug

Stationsplein 25 ZUTPHEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 775.000,- k.k.
Huurprijs
€ 72.000,- p.j.
Status
beschikbaar
Type
Winkelruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
734 m²
Hoofd bestemming
winkelruimte
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
890 m²
Verkoop vloer oppervlakte
890 m²
In units vanaf
890
Front breedte
3.500 cm
Aantal verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Bijdrage winkeliers vereniging
nee
Personeel ter overname
nee
Bouwjaar
1945-1959

In het centrum van Zutphen komt voor verhuur beschikbaar de multifunctionele WINKELRUIMTE, gelegen tegenover het NS-station en de openbare parkeerplaats Basseroord. De volledig vrij indeelbare winkel heeft een totale vloeroppervlakte van circa 890 m² v.v.o.

Ligging:
Het object is gelegen aan dé (nieuwe) fietsroute van- en naar het kernwinkelgebied van Zutphen. In de directe omgeving bevinden zich het NS-station, het Baudartius college, parkeerplaats Basseroord en enkele landelijke winkelketens.

Bereikbaarheid / parkeren:
Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto met ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving (parkeerplaats Basseroord, tegen betaling circa 70 plaatsen). De winkelruimte is eveneens veilig bereikbaar voor consumenten te voet of per fiets.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan: Nieuwstad - Stationsplein. Op de functiekaart zijn de percelen aangemerkt als: "Gemengd".
De voor gemengd aangewezen percelen zijn bestemd voor: detailhandel, inclusief ondersteunende horeca; dienstverlening; maatschappelijke voorzieningen; kantoren en ambachtelijke bedrijvigheid.

Indeling / metrages:
Totale winkelruimte: circa 890 m² v.v.o., deelverhuur is bespreekbaar, vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Opleveringsniveau:
- Systeemplafond met verlichting
- Roldeur voor laden-/lossen
- Pantry en toiletgroepen
- Heaters
- CV-installatie

Bijzonderheden:
De winkel beschikt over een frontbreedte van circa 10 meter ter plaatse van parkeerplaats Basseroord en circa 25 meter ter plaatse van de Stationsstraat.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.