« Terug

Noorderweg 4-5 VROOMSHOOP

Kenmerken

Vraagprijs
€ 449.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
2.192 m²
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1971-1980

Op mooie zichtlocatie aan het kanaal Almelo-de Haandrik en direct aan het winkelcentrum is deze bedrijfsruimte met bovenwoning gelegen.

Indeling:
De bedrijfsruimte is groot totaal circa 1.020 m² en bestaat uit een showroom met werkplaats, garage, kantoren, spreekkamer en kantine met toiletten. Men kan parkeren op eigen terrein (achterzijde) en direct "voor de deur" op de openbare parkeerstroken.

De bovenwoning met dakterras kent de volgende indeling:
Ruime entree/hal, zeer ruime z-vormige woonkamer voorzien van laminaatvloer en berging (vanuit de woonkamer heeft men prachtig zicht over het kanaal Almelo-de Haandrik), gesloten keuken met grote hoekopgestelde inbouwkeuken voorzien van koelkast, RVS gasfornuis met geïntegreerde oven en afzuigkap, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, hangtoilet, urinoir en wastafelmeubel met dubbele wastafel, 3 ruime slaapkamers, waarvan één tevens is voorzien van ingebouwde kastenwand.

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
- Baliefunctie;
- Krachtstroom;
- Toegangsdeuren rondom;
- Uitrit aan de achterzijde;
- Verlichting;
- Pantry;
- Systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen en vloerbedekking.

Bovenwoning:
- C.V. installatie (combi-ketel);
- Via eigen opgang te bereiken.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar via de Noorderweg (drukke doorgaande weg) en de Tonnendijk die (middels de Sibculoseweg) direct aansluit op de Rijksweg N36 (Almelo-Hardenberg).

Vraagprijs:
€ 449.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.