« Terug

Nieuwstad 89 ZUTPHEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Kantoorruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
175 m²
Hoofd bestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
voor 1906
Oppervlakte
310 m²

Deze karakteristieke monumentale villa, bestaande uit 3 bouwlagen en ondergelegen souterrain (sta-hoogte) is gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Zutphen. De villa kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, te weten: mogelijkheid van wonen c.q. wonen/werken of sec kantoor.

De villa betreft een gemeentelijk monument van rond het bouwjaar 1895 en heeft nog diverse originele stijlkenmerken, zoals ornamenten, plafonds op riet, paneeldeuren, schouwen, houten luiken, deels terrazzovloeren, balkon aan de voorzijde met uitzicht op de Grote Gracht.
Aan de achterzijde is tussen het pand en de stenen berging een binnenplaats, toegankelijk vanuit het souterrain.
Het object heeft een vloeroppervlakte van circa 230 m² (excl. souterrain) en heeft een inhoud van circa 1.060 m³ (incl. souterrain).

Indeling:
Souterrain: verkeersruimte, 2 royale ruimten eventueel geschikt voor werkkamers, bergingen.
Bel-etage: entree, hal met meterkast en trapopgang, kamer en suite, voormalige keuken thans printerruimte, toiletruimte, toegang tot souterrain.
1e Verdieping: overloop met opstelplaats C.V.-ketel, kast met brandslanghaspel, complete badkamer voorzien van ligbad in combinatie met douche, 2e toilet, wastafel (gedeeltelijk wandbetegeling), kamer, L-kamer met keukenblok, vaste trap naar de 2e verdieping.
2e Verdieping: overloop, kast met brandslanghaspel, 2 kamers achterzijde, badkamer voorzien van 3e toilet, wastafel, douche met instap (gedeeltelijke wandbetegeling), royale kamer voorzijde.

Voorzieningen:
Nutsvoorzieningen, C.V.-installatie (merk Nefit Topline) met radiatoren, brandslanghaspels. stucplafonds, (gedeeltelijk) terrazzovloeren, toiletten, 2x badkamer, 2x pantry, vluchttrap achterzijde.

Bereikbaarheid:
De locatie in het stadscentrum is uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het bus-/treinstation ligt op circa 400 m.

Bestemming:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Nieuwstad-Stationsplein en de vigerende bestemming is "kantoor" met mogelijkheid voor functiewijziging naar "wonen".

Bijzonderheden:
- Achterzijde van de villa is goed geïsoleerd
- Schilderwerk buiten in 2015 uitgevoerd
- Gemeentelijke monument


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.