« Terug

Laarstraat 131-133 ZUTPHEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Winkelruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
780 m²
Hoofd bestemming
winkelruimte
Neven bestemming
horeca
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
130 m²
Verkoop vloer oppervlakte
130 m²
In units vanaf
130
Front breedte
2.000 cm
Aantal verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Bijdrage winkeliers vereniging
nee
Personeel ter overname
nee
Bouwjaar
1945-1959

ALGEMEEN
op goede locatie, in het centrum van Zutphen, gelegen winkel/horecaruimte met vier bovenwoningen en parkeren op eigen terrein.

LOCATIE
Het object is gesitueerd op een prominente locatie, op de hoek Laarstraat / Berkelsingel te Zutphen. De bereikbaarheid is goed te noemen, zowel met eigen als met openbaar vervoer. De omliggende dorpen en steden zijn per auto eenvoudig te bereiken en een bushalte is op minder dan 200 meter gelegen.

OBJECT
De begane grond betreft een bedrijfs-/winkel-/horecaruimte van ca. 130 m² groot. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal vier bovenwoningen gesitueerd. Twee bovenwoningen hebben een oppervlakte van ca. 70 m², de andere twee ca. 75 m². Alle bovenwoningen beschikken over een buitenruimte. Tot het object behoort tevens het achtergelegen parkeerterrein.

Het object is deels thans deels verhuurd. Voor meer informatie omtrent de inhoud van de huurovereenkomsten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

VRAAGPRIJS
€ 675.000,-- k.k.

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan "Spittaalstad", vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Zutphen d.d. 16 november 2007.
De vigerende bestemming voor de begane grond is "Gemengde doeleinden Klasse A:
- wonen;
- detailhandel;
- dienstverlenende bedrijven; en
- maatschappelijke doeleinden.
Daarnaast is toegestaan: horecabedrijven in horeca-categorie I en II.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.