« Terug

Kraanvogelweg 2 KAMPEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 6.000.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
18.049 m²
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct

Bedrijfscomplex, bestaande uit een kantoorgedeelte van twee verdiepingen en twee bedrijfshallen. Het kantoorgedeelte met bedrijfskantine, showroom etc. is 1.307 m² groot. De oudste bedrijfshal is 7.520 m² groot met een vrije hoogte van 3 meter. De nieuwste bedrijfshal is 3.498 m² groot met een vrije hoogte van 6,80 meter.
De oudste bedrijfshal is gebouwd in 1960, het kantoorgedeelte in 2000, in 2007 is een renovatie / upgrading uitgevoerd en de nieuwe bedrijfshal is in 2009 gerealiseerd.
Het geheel staat op een perceel van 18.049 m², waarvan 10.250 m² is bebouwd.


Ligging :
Gelegen op bedrijventerrein Haatland aan de Noordzijde van de gemeente Kampen op goede stand en tussen een diversiteit aan kantoor- en bedrijfsruimten en grootschalige detailhandel.

Bereikbaarheid :
Nabij de wegen N 50, N 307, N 765 en A 28.

Parkeervoorziening :
Ruim voldoende parkeergelegenheid (50 plekken) op eigen terrein en op de openbare weg.

Bestemming :
Bedrijventerrein.

Gebruiksmogelijkheden:
Bedrijfsmatig en industrieel.

Voorzieningen :
Centrale brandmeldinstallatie (BMI), inbraakbeveiliging (zowel binnen- als terreinbewaking) 5 overheaddeuren, krachtstroom, noodverlichting, cv ketels, heaters, terreinverlichting en schuifhek.

Vloerbelasting :
Extra zware belasting in de nieuwe bedrijfshal. De overige vloerbelastingen zijn niet bekend, maar naar verwachting de gebruikelijke belasting.

Bijzonderheden :
Links van het bedrijfscomplex huurde de vorige gebruiker een strook grond van de gemeente Kampen. Met de gemeente is overeengekomen dat het toegangshek mag blijven staan. De gemeente wil namelijk graag met de nieuwe eigenaar in gesprek over een nieuwe huurovereenkomst of over de verkoop van het stuk weg. Indien de weg niet gehuurd of gekocht wordt, zal de gemeente het hekwerk verwijderen en de weg weer als openbare weg inrichten.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.