« Terug

Esrein 0ong HENGELO

Kenmerken

Vraagprijs
€ 125.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Bouwgrond
Perceel oppervlakte
400 m²
Hoofd bestemming
bouwgrond
Aanvaarding
in overleg
Bebouwingsmogelijkheid
kantoorruimte
In units vanaf
400
Vloer oppervlakte
400

Zelf bouwen!

In de nabijheid van het nieuwe wijkwinkelcentrum Esrein wordt een (omheind) bouwkavel van circa 400 m² te koop aangeboden.

De locatie is geschikt voor het realiseren van een winkel-/commerciële ruimte op de begane grond en een of twee woningen op de verdieping.

Omgeving/bereikbaarheid:
Het perceel is gelegen tussen het nieuwe winkelcentrum Hart van Zuid en het huidige oude buurtwinkelcentrum gelegen aan de Industriestraat in Hengelo. Het perceel is gelegen direct achter het Dikkers-complex/Siemens en ligt nabij het ROC. Op de tegenover gelegen hoek is Drankenhandel/slijterij ten Braak gevestigd. Over het algemeen is er in de omgeving verder woningbouw, zowel grondgebonden als gestapeld. De locatie is prima bereikbaar met eigen vervoer en het Centraal Station ligt op enige minuten loopafstand. De bereikbaarheid wordt nog verder verbeterd nadat de Laan van Zuid geheel is doorgetrokken tot achter het station, nadat de Boekelosebrug vernieuwd is.

Koopsom:
€ 125.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.