« Terug

De Sluis 27 VROOMSHOOP

Kenmerken

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
1.198 m²
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Een aan de rand van industrieterrein "De Sluis" gelegen, onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfswoning met aangebouwde, volledig geïsoleerde, multifunctionele bedrijfsruimte (totaal BVO circa 200 m²).
Het object is in 1980 geheel traditioneel gebouwd en gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.481 m² eigen grond (eventuele uitbreiding van de bedrijfsuimte behoort ook nog tot de mogelijkheden).

De multifunctionele bedrijfsruimte kent de volgende indeling:
entrée/hal met toilet, meterkast en garderobenis; kantoorruimte (15 m2); multi-functionele ruimte (72 m2) met kluis (3 m2); inpandige berging (12 m2); commerciële ruimte (24 m2)

Multifunctionele bedrijfsruimte:
- vloeroppervlak totaal circa 200 m²
- geheel voorzien van plavuizenvloer
- verwarmd middels c.v. installatie met combiketel bouwjaar, 2002
- volledig geïsoleerd (inclusief vrijdragende geïsoleerde vloeren)
- optimaal beveiligd
- de bedrijfsuimte beschikt over diverse lichtkozijnen, zodat een opdeling in meerdere gescheiden ruimten goed tot de mogelijkheden behoort en is tevens voorzien van:
* toiletruimte
* keukenblok
* riante vaste kluis
* diverse stroom- en wateraansluitingen .

De bedrijfswoning kent de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, garderobenis en trapopgang naar de verdieping; riante z-vormige woonkamer met open haard en schuifpui naar het terras; half open woonkeuken voorzien van hoekopgestelde inbouwkeuken; werk-/slaap-kamer; geïsoleerde bijkeuken; portaal met achteringang en doorgang naar de commerciële-/bedrijfsruimte.

Verdieping: overloop met vide, toilet en werkkast; 4 royale slaapkamers met vaste kasten, waarvan 1 met balkon; moderne en luxe badkamer (2006).

Woonkeuken: de half open woonkeuken is voorzien van een massief houten, hoek-opgestelde inbouwkeuken met daarin een afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast, elektrische oven en vaatwasser.

Badkamer: de moderne, ruime en complete badkamer (2006) is voorzien van een
kunststof ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche, hangtoilet en designradiator.

Algemeen:
- deze bedrijfswoning is gebouwd in 1980
- de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte CV-installatie met een Remeha HR Combi ketel, geïnstalleerd in 2005
- de entreé/hal, woonkeuken en gedeelte van de woonkamer zijn voorzien van een plavuizenvloer
- het object is volledig geïsoleerd: vloer-, muur-, dak- en glasisolatie
- bij dit woonhuis wordt bij verkoop een energieprestatiecertificaat geleverd
- bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd.

Resumerend: Industrieterrein "De Sluis" is een modern en gerevitaliseerd industrieterrein dat goed wordt ontsloten door de rondweg om Vroomshoop (Europasingel). Het gedeelte van De Sluis waarop het onderhavige object aangelegen is, is uitsluitend bebouwd met luxe bedrijfswoningen incl. de daarbij behorende bedrijfsgebouwen.

Koopsom:
€ 325.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Dit object is in collegiale verkoop met onze collega's van Oosterhave Makelaars te Vroomshoop.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.