« Terug

De Brink 30 HARDENBERG

Kenmerken

Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Kantoorruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
272 m²
Hoofd bestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
305 m²

De Brink 30 is gelegen in Hardenberg op de hoek van De Brink en De Opgang, aan de westzijde van de Vechtbrug. Het pand is gebouwd in eclectische stijl en opgetrokken in gemetselde steen op een rechthoekige plattegrond. Het telt twee bouwlagen onder een afgeknot, met pannen gedekt schilddak. De voorgevel is symmetrisch ingedeeld met lisenen op de hoeken en aan weerszijden van de centrale entreepartij.
De gevel is voorzien van een gepleisterde plint, spekbanden, cordonlijst tussen begane grond en verdieping en een forse kroonlijst. Aanwezige gevelopeningen worden aan de bovenzijde afgesloten door een strek. Ramen zijn uitgevoerd als getoogd schuifraam, waarvan de bovendelen gevuld zijn met glas-in-lood. De linker zijgevel is uitgevoerd in schoon metselwerk en heeft aan de rechterzijde twee getoogde ramen. Aan de linkerzijde een deur en venster, later geplaatst of vernieuwd. In deze gevel is in 1997 een lichtsculptuur aangebracht, bestaande uit een vergrote lakzegel met digitale klok en het opschrift 'aldus in minuut verleden'.

Indeling:
Entree, 2 kelders, 5 kantoorruimtes, keukenblok met toiletgroepen.
Tussenverdieping: badkamer.
Eerste verdieping: hal met toilet, 4 kantoorruimtes.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, bergruimte.

Metrages:
Begane grond: ca. 170 m² kantoorruimte.
Eerste verdieping: ca. 100 m² kantoorruimte.
Tweede verdieping: ca. 36 m².
Derhalve totaal ca. 305 m².

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar. Het object is gelegen op de aanrijroute naar het centrum van Hardenberg. Het treinstation is op loopafstand gelegen.

Voorzieningen/bijzonderheden:
- keuken;
- toilet;
- monumenten status;
- prachtige uitstraling.

Bestemming:
Het object is gelegen in bestemmingsplan "Hardenberg - Wonen". De vigerende bestemming is "woongebied met toevoeging kantoor".

Vraagprijs:
€ 329.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.