Heerlijk wonen in een mooie en vertrouwde woonwijk, waar water en groen een prominente rol spelen met veel voorzieningen op loopafstand? En de rust en de vriendelijkheid van een dorp met steden als Enschede en Hengelo om de hoek? Dit biedt de geliefde wijk “De Bleekerij” u, gelegen in het gezellige dorp Boekelo.

Op donderdag 15 maart a.s. starten wij met de verkoop van de 8 patiowoningen aan de Bernard Roerinkstraat.

Kom vrijblijvend kijken en laat u verrassen door de charme van deze woningen.

WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT VOOR DE START VERKOOP VAN 15.30 TOT 17.00 UUR BIJ CAFÉ DE BUREN AAN DE BECKUMERSTRAAT 2 TE BOEKELO.

Patiowoningen Bernard Roerinkstraat, fase 2

Aan de Bernard Roerinkstraat komen 14 patiowoningen, met het gehele woonprogramma op de begane grond. De eerste zes woningen (fase 1) zijn reeds verkocht en gebouwd.

TIJDENS DE START VERKOOP IS HET MOGELIJK OM DE MODELWONING VAN FASE 1 TE  BEZICHTIGEN SAMEN MET ÉÉN VAN DE MAKELAARS. DAARVOOR DIENT U ZICH WEL EERST TE MELDEN BIJ CAFÉ DE BUREN!

De verkoopprocedure is als volgt:

Vanaf donderdag 15 maart a.s. zal de verkoopinformatie worden verstrekt. U ontvangt een uitgebreide verkoopmap met de bijbehorende prijslijst en een inschrijfformulier, waarop u uw voorkeur kunt aangeven voor één of meerdere bouwnummers.

Wij zien u graag op donderdag 15 maart a.s. tussen 15.30 en 17.00 uur bij Café de Buren in Boekelo.