Stadsbleek is het zeer gewilde nieuwbouwplan in het centrum van Oldenzaal. In de eerste fase van de bouw werden er 17 woningen in een mum van tijd verkocht. Nu wordt het plan afgerond met de bouw van nog eens 27 woningen, onderverdeeld in 17 statige herenhuizen 9 riante stadsvilla’s en 1 comfortabele stadsbungalow. Ook voor deze tweede fase wordt veel belangstelling verwacht en de verkoop start binnenkort!

Start verkoop!

Op vrijdag 19 mei ben je van harte welkom op het Start Verkoop Event van Stadsbleek Oldenzaal fase 2 (tevens de laatste fase). Tijdens dit event zijn onze makelaars aanwezig om alle informatie te geven! Wil je alvast door de wijk en huizen lopen? Dit kan met de virtuele tour! Dat alles in een ongedwongen sfeer, met een hapje en een drankje en genoeg ruimte om het plan zelf te ontdekken. Noteer in je agenda: 19 mei tussen 16.00 – 18.00 start verkoop Stadsbleek!

 

Overzicht woningen

situatie

Type woningen

Stadsbungalow C

Woningtype C: Stadsbungalow aan de Rozengaarden
Deze royale stadsbungalow biedt een compleet woonprogramma (wonen, slapen en baden) op de begane grond. De woning wordt opgeleverd met een compleet aangelegde tuin.

 

3 herenhuizen D

Woningtype D: 3 herenhuizen aan de Rozengaarden
Deze ruime herenhuizen aan de rustige binnenstraat hebben een zonnige tuin op het westen. De woonkamer en keuken zijn samen ruim 40 vierkante meter groot!

 

Stadsvilla's E

Woningtype E: 9 stadsvilla’s aan de Rozengaarden
Deze ruime stadsbungalows liggen direct aan de binnentuin van Stadsbleek. De woningen zijn extra breed en daardoor ook extra ruim. Compleet met aangelegde tuin.

 

5 herenhuizen F

Woningtype F: 5 herenhuizen aan de Prins Hendrikstraat
Deze ruime herenhuizen bieden een bijzonder uitzicht op de Plechelmus. Elke woning heeft een eigen, extra hoge gevel. De begane grond is 3,70 meter hoog!

 

9 herenhuizen G

Woningtype G: 9 herenhuizen aan de Prins Hendrikstraat
Deze riante herenhuizen hebben maar liefst vijf woonlagen. Elke woning heeft een dakterras van 40 vierkante meter op het zonnige zuiden en twee parkeerplaatsen in de afgesloten garage.