Start inschrijving online-verkoop Stads-Huis Almelo: 7 september 2019 vanaf 11.00 uur!

!!!  LET OP:

Start online-verkoop Stads-Huis Almelo op 7 september 2019 vanaf 11.00!!!

 

Hoe werkt de online inschrijving?

Bij het inschrijven geef je maximaal 5 voorkeuren en jouw financiële check door. Kijk op www.almelo-nieuwbouw.nl hoe dat werkt! Met onze uitgebreide kennis van de regio zijn wij in staat u zo optimaal mogelijk te helpen bij de aankoop van uw woning in het Stads Huis. Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar! Het informatiecentrum aan het Stadhuisplein 1 in Almelo (entree van de oude Trouwzaal) is geopend op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. We beantwoorden je vragen en denken graag met je mee. We kijken samen naar jouw mogelijkheden, voor zowel je toekomstige als je eventuele huidige koopwoning, want ook voor de verkoop van je huidige woning ben je bij ten Hag aan het juiste adres. Meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op via almelo@tenhag.nl of bel (0546)458545.

Nieuwbouwproject Het Stads-Huis in Almelo, het voormalige stadhuis van Almelo, waar ambtenaren vroeger jouw paspoort klaarmaakten en vergaderden over de koers van Almelo ontstaat een nieuwe woon- en leefomgeving. Het oude stadhuis transformeert naar 90 nieuwbouwappartementen en -woningen met daarbij ruimte voor sport-, theater- en horecavoorzieningen. Hier woon je midden in de Almelose binnenstad; en leef je in een karakteristiek gebouw vol moderne oplossingen die het wonen zeer comfortabel maken.

Het Stads-Huis bestaat uit nieuwbouwappartementen en stadswoningen in verschillende prijsklassen. Er komen 2- 3- en 4-kamerappartementen, een aantal penthouses en stadswoningen.

Wonen is niet de enige functie van Het Stads Huis: er komt een gezamenlijke daktuin, en in het complex is er ook ruimte om te sporten, eten of voorstellingen te bekijken. Waar alle bewoners uiteraard gebruik van mogen maken. Daal met je yogamatje af naar de begane grond en ontmoet daar je buurvrouw. Loop samen al kletsend richting de sportschool in het gebouw. Het zou zomaar een wekelijks tafereel kunnen zijn als je in Het Stads-Huis woont en leeft.

Bij de ontwikkeling van Het Stads-Huis behouden we aan de buitenkant de moderne stijl van architect J.J.P. Oud; van binnenuit bouwen we het complex helemaal nieuw en duurzaam op. Alle woningen in Het Stads-Huis worden gasloos, uitstekend geïsoleerd en tot in de puntjes afgewerkt. Wat daarnaast fijn is om te weten: door je privéparkeerplaats in de parkeergarage aan de overkant hoef je nooit op zoek naar een parkeerplek. Voor je elektrische auto is er natuurlijk een oplaadpunt. Zelf geen auto maar kun je er soms wel één gebruiken? We bieden ook de duurzame vorm van car-sharing aan waarmee je een auto deelt met je buren.

Woningtypes en indicatie koopsommen per type

Inspiratiebrochure Het Stads-Huis Almelo

Klik hier voor het uploaden van de inspiratiebrochure.

Regel tijdig een financiële check

Ben je van plan een woning te kopen in Het Stads Huis? Dan ontvangt de projectontwikkelaar graag jouw financiële check zodra de verkoop start. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt dit doorgeven nadat de verkoop is gestart door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in jouw Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.