De kracht van ten Hag – Thomas van Uunen

Zeven jaar geleden begon hij als zakelijke binnendienstmedewerker bij ten Hag Enschede en uiteindelijk is hij doorgegroeid tot een ervaren zakelijk verzekeringsadviseur in de regio Zwolle. Ondernemerschap, sociale communicatie en deskundigheid staan bij hem hoog in het vaandel. Deze week in de kracht van ten Hag: Thomas van Uunen

In 2013 begon Thomas bij ten Hag bij de afdeling verzekeringen. Hij was werkzaam als commercieel binnendienstmedewerker. Dat wil zeggen het uitvoeren van verschillende werkzaamheden zoals opstellen van offertes of het behouden van het klantencontact.

Nu als zakelijk verzekeringsadviseur doet hij dat nog steeds maar dan op zijn eigen manier:

‘’Ik ga graag op pad en ik breng graag een bezoek aan mijn zakelijke klanten. Ik geniet van het persoonlijk contact met ondernemers en hen te begeleiden bij de verschillende bedrijfsrisico’s. Hierbij probeer ik mij altijd zo goed mogelijk te verdiepen in het verhaal achter de ondernemer en het bedrijf om zo juist die mensen te kunnen adviseren op een aangename en duidelijke manier. Zodat ik weet wat er speelt en dat mijn klanten het gevoel krijgen dat ik echt voor hun klaar sta.’’

De waardering en de motivatie die Thomas ontvangt door net dat stapje extra te zetten geven hem veel voldoening. De combinatie van goede aanpak, sociale interactie én gedrevenheid zorgt ervoor dat hij elke dag met plezier te werk gaat.

Thuis in Nijverdal gaat alle aandacht uit naar zoon Deen (6 maanden). Daarnaast zet Thomas zich als hoofdverantwoordelijk voor de jeugdopleiding in voor zijn voetbalvereniging Hulzense Boys.

Thomas van Uunen

Thomas van Uunen

Verzekeringsadviseur