In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen hebben een eigen parkeerplaats, buitenruimte en uitzicht op het fraaie park.

We hebben intussen plattegronden, impressies van de appartementen, een overzicht van de beschikbare vierkante meters per appartement en de prijsrange van de appartementen. Donderdag 18 januari start de digitale inschrijving, maar u kunt nu alvast uw bouwnummervoorkeur doorgeven. Zo kunnen we bepalen welke bouwnummers het meest in de smaak vallen bij u en uw mede-geïnteresseerden en kunnen we zien of het plan als geheel past bij jullie woonwensen. Heeft u zich al aangemeld als geïnteresseerde? Log in op uw account en klik op ‘Kies uw bouwnummervoorkeur’ in het menu. U vindt de bouwnummers op de interactieve kavelkaart die op de projectwebsite staat. Let op: uw aanmelding en het doorgeven van uw bouwnummervoorkeur(en) is allemaal geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Meld u aan als geïnteresseerde en geef uw bouwnummervoorkeur door, dan houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes. Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een e-mail ter bevestiging, waarna u kunt inloggen op uw account en via het item ‘Kies uw bouwnummervoorkeur’ in het menu uw bouwnummervoorkeur doorgeven.

VANAF VOLGENDE WEEK DONDERDAG 18 JANUARI START DE DIGITALE INSCHRIJVING VAN DEZE FRAAIE APPARTEMENTEN! MEER INFORMATIE VINDT U OP DE PROJECTWEBSITE: WWW.APPARTEMENTENBOSWINKEL.NL

Interesse? Meld u alvast aan op: www.appartementenboswinkel.nl/#inschrijven